APM: Dílenské vozíky KS TOOLS + dárky zdarma

Pozor!

Akce skončila.

Společnost APM Automotive ve spolupráci s německým dodavatelem nářadí KS TOOLS připravila LETNÍ AKČNÍ NABÍDKU dvou oblíbených dílenských vozíků s nářadím za zvýhodněnou cenu a navíc s atraktivními dárky ZDARMA.

Dílenské vozíky KS TOOLS vynikají nejen velkou stabilitou a skvělým zpracováním, ale také širokou využitelností. Jejich výrobce a dodavatel do letní akce zařadil vozíky řady BASICline, resp. MASTERline vybavené 287-dílnou sadou nářadí (klíče, ráčny a nástavce, šroubováky, kleště a mnoho dalšího). Nářadí je uložené ve třech odolných pěnových organizérech rozměrově přizpůsobených zásuvkám vozíků, které jsou uzamykatelné a 100% výsuvné.

Odměnou ZDARMA v rámci LETNÍ AKČNÍ NABÍDKY KS TOOLS jsou hned tři praktické otočné barové židle z limitované edice KS TOOLS a také malá přenosná autochladnička s objemem 25l a prosklenými dvířkami, použitelná v autě i na chatě (napájení 12V i 220V). Nabídka platí do pátku 31. 7. 2015, nebo do vyprodání zásob.

Dílenské vozíky i další nářadí KS TOOLS můžete vybírat a objednávat prostřednictvím webshopu APM Cat – http://webcat.apm.cz – ve stromu: VŠE PRO DÍLNU / AKTUÁLNÍ KATALOGY VÝROBCŮ.